OKUL TANITIM ŞENLİĞİ

14.07.2023 99

OKULUMUZU TANITMAK AMACIYLA 4. SINIF KIZ ÖGRENCİLERİMİZE YÖNELİK DÜZENLEDİĞİMİZ OKUL TANITIM ŞENLİĞİ VE 8. SINIFLARIMIZIN MEZUNİYET TÖRENİNİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLADIK.

Geleceğimize yaptığımız en büyük yatırım, umudumuz, vatanımızın teminatı, gurur kaynaklarımız, 4 yıl önce ailelerimizin bize emanet ettikleri kızlarımızı okulumuzdan mezun ettik.

Kızlarımızın ailelerini, öğretmenlerini ve okulumuzu gururla temsil edeceklerinden hiç şüphemiz yok.

4 yıl boyunca kızlarımız için emek veren öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz.

Okul Tanitim Şenliği ve ve mezuniyet programımıza gelen ve bizlere her daim destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat TOPRAK'a Şube Müdürümüz Sayın Yunus TOPUZ'a, okullarında tanıştığımız 4. Sınıf kız öğrencilerimizi okulumuza getirerek bizlere destek olan Saygıdeğer okul müdürlerimize, müdür yardımcılarımıza ve sınıf öğretmenlerimize gönülden teşekkürlerimizi sunarız.

Öğrencilerimize yaptığımız ikramlarda bize destek olan Develi İmam Hatip Mezunları Derneği'ne (DİMDER) ve dernek başkanımız Sayın Mustafa BOZBEY'e teşekkür ederiz.